Olcsóbb lett a Tasnádi-villa

Vágólapra másolva!
A rózsadombi luxusingatlant decemberben még 850 millió forintért árulták az egyik legnagyobb hazai ingatlanportálon, most már 600 millió forintot kell érte adni.
Vágólapra másolva!

Az [origo] decemberben kereste meg a II. kerületi, Szemlőhegy utcai az ingatlan értékesítésével foglalkozó céget, ahol közölték, hogy a villának már nem Tasnádi Péter a tulajdonosa, hanem egy cég, de a villát korábban a súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettével vádolt vállalkozó építette.

Az 1200 négyzetméteres, háromszintes, tizenegy szobás villáért most már csak 600 milliót kell fizetni, míg négy hónapja még 850 millió forintba került.

Tasnádi Péter 2002-ben költözött az 1200 négyzetméteres rózsadombi villába, amelyben ottjártukkor portaszolgálat és családi címerrel díszített kovácsoltvas kapu fogadta az [origo] munkatársait. Az automata kapun belépve jobbra kis folyosó vezet egy hídhoz, amely sziklás dísztavon ível át és vezet az alagsori helyiségek felé.

A hídon keresztül lehet bejutni a Tasnádi-cégek recepciós pulttal és hatalmas kör alakú asztallal felszerelt fogadóhelyiségébe. A háromszintes villában az egyik parlamenti felvonó mintájára készült lifttel lehet közlekedni.

A villát építtető Tasnádi jelenleg jogerős fegyházbüntetését tölti, de legutóbb március elején, első fokon hat év három hónap fegyházra ítélték rablás, önbíráskodás és személyi szabadság megsértése miatt. A 62 éves vállalkozó az elmúlt időszakban különböző ügyek miatt mintegy tíz évet ült börtönben.