Vágólapra másolva!
A Magyar Nemzet úgy tudja, miután a kilenc gyanúsított és védőik megismerték a nyomozás során keletkezett dokumentumokat, az ügy a vádelőkészítés szakaszába léphet.
Vágólapra másolva!

Még ebben a hónapban vádat emelhet a Központi Nyomozó Főügyészség a sukorói kaszinóberuházás gyanúsítottjaival, köztük Gyurcsány Ferenccel szemben - írta keddi számában a Magyar Nemzet, amely szerint már szerdán megkezdődik az ügyben az iratismertetés.

A sukorói kaszinóberuházás és az ahhoz kapcsolódó koncessziós szerződés miatt két éve hűtlen kezelés gyanújával indult eljárással kapcsolatban Keresztes Imre főügyész is megerősítette a lapnak: miután a kilenc gyanúsított és védőik megismerték a nyomozás során keletkezett dokumentumokat, az ügy a vádelőkészítés szakaszába léphet.

A Központi Nyomozó Főügyészség vezetője a vádemelés időpontjáról nem nyilatkozott, de azt közölte, hogy nem indítványozták az április 7-éig tartó nyomozás határidejének meghosszabbítását.

Az eljárás egyik vádlottjának név nélkül nyilatkozó védője a lapnak azt mondta, a főügyészség április végéig összeállítja a vádiratot, és benyújtja a Fővárosi Törvényszéknek.