Saját autója gurult rá egy részeg férfira

Vágólapra másolva!
Könnyebben megsérült egy részeg férfi a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Szajolon, amikor rágurult a saját autója. A baleset akkor történt, amikor a férfi a barátaival be akarta tolni a lerobbant autót.
Vágólapra másolva!

A földre esett, ittas sofőr hátára gurult a saját autója, amelyet utasai és a kocsmából érkező segítők emelték le róla - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

A szolnoki férfi három utastársával ittasan autózott Szajol belterületén, majd a Halász úton egy kocsmánál megálltak. Ezt követően a gépkocsit nem tudták beindítani, a vezető és egyik utasa megpróbálta betolni, ám a jármű a lejtős partoldalon gyorsulni kezdett, ezért egyikük oldalról, a kormányhoz benyúlva, míg másikuk hátulról próbálta meg lefékezni a kocsit, amely végül a földre került sofőr hátán állt meg.

A könnyű sérüléseket szenvedett férfiról társai és a kocsmából segítségére siető vendégek emelték le az autót. A sofőr ellen várhatóan ittas vezetés, valamint közúti közlekedési baleset okozása miatt indítanak eljárást.