Lenhardt újra lecsapott Szegedire

Vágólapra másolva!
A pártból frissen kizárt Lenhardt Balázs jelentette fel Szegedi Csanádot, mert a Jobbik nem tett jogi lépéseket egykori képviselője ügyében.
Vágólapra másolva!

A pártból pár napja kizárt Lenhardt Balázs súlyos pénzügyi visszaélések gyanúja miatt feljelentette Szegedi Csanádot. Lenhardt azért távozott a Jobbik-frakcióból, mert bírálta a pártvezetést, amiért nem tesz feljelentést Szegedi ellen, és ezt az ő számára sem engedi. Lenhardt a mandátumát megtarthatta, ezért meglepődve értesült arról, hogy kizárták a pártból. A képviselő az etikai bizottsághoz fog fordulni. Lenhardt egyszer már feljelentette Szegedit, állítólag azért romlott meg a viszonya Vona Gáborral, aki megkérte, hogy távozzon a frakcióból.

Szegedit több hónapja zárta ki a Jobbik, miután kiderült, hogy az EP-képviselő eltitkolta zsidó származását, sőt, amikor valaki megfenyegette, hogy nyilvánosságra hozza az információt, EU-s pályázati pénzekkel akarta megkenni. Szegedit képviselői mandátumáról történő lemondásra szólította fel a Jobbik, azonban a képviselő a ciklus végéig a helyén kíván maradni.