Üldözés közben szalagkorlátnak csapódott egy rendőrautó

Vágólapra másolva!
Megpróbálta elállni egy lopás miatt üldözött autó útját egy járőrkocsi Budapesten, de a menekülő sofőr nekihajtott. A rendőrautó a szalagkorlátnak csapódott, de senki nem sérült meg. A tolvaj nagy összegű készpénzzel lógott meg.
Vágólapra másolva!

Autós üldözés közben szalagkorlátnak csapódott egy rendőrautó a fővárosi XV. kerületben kedd délelőtt - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-t. A balesetben senki nem sérült meg. A BRFK jelenleg is keresi az autót és vezetőjét. Az üldözött autó sofőrje azért menekült, mert egy autó csomagtartójából ellopott egy táskát, amelyben nagy összegű készpénz volt.

A XV. kerületben egy házaspár két bankból nagyobb összegű készpénzt vett fel, majd a táskát a pénzzel együtt az autó csomagtartójába tette. Miután beszálltak az autóba, észrevették, hogy egy ismeretlen kinyitotta kocsijuk csomagtartóját, kivette a pénzt tartalmazó táskát, majd egy fekete autóval elhajtott.

A rendőrség azonnal elkezdte keresni az autót, majd miután a XV. kerületi Nyírpalota út és Kontyfa utca kereszteződésénél észrevették, a Szentmihályi útról az M0-s autóútra vezető bekötőúton az egyik járőr elé hajtott, hogy megállítsa, de a fekete autó hátulról nekiment, a rendőrkocsi a szalagkorlátnak csapódott.