Hárman bennégtek egy autóban az M3-ason

baleset, két autó karambolozott az M3-as autópályán, ahol az egyik autó kigyulladt és  hárman bennégtek
Vágólapra másolva!
Három ember meghalt, kettő megsérült egy balesetben kedden hajnalban az M3-as autópályán, a 44-es kilométerszelvénynél. Valószínűleg az egyik autó vezetője elaludt a kormánynál, és nekiment az előtte haladó autónak, amelyben hárman nem élték túl a balesetet. Az autópálya Budapest felé tartó oldalát az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták, ezért húsz kilométeres kocsisor alakult ki hétfő délelőtt. Délben indult meg újra a forgalom.
Vágólapra másolva!

Egy szlovák rendszámú BMW női vezetője feltehetően elaludt a volánnál, és nekiment az előtte haladó Fiat Puntónak, amely az ütközés miatt a szalagkorlátnak hajtott, majd kigyulladt - mondta Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Fiatban hárman bennégtek, holttestüket a tűzoltók az oltás után találták meg a roncsok között - mondta a szóvivő. A kocsiból egy ember még időben ki tudott mászni, ő másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A BMW vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, vizsgálják, fogyasztott-e alkoholt - tette hozzá Kovács Viktória.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
A baleset helyszínén készült képekért kattintson a fotóra!

Az autópálya Budapest felé tartó oldalán, az érintett szakaszon teljes útzárt rendeltek el kedd délelőtt, emiatt hatalmas volt a dugó a környéken, a nagyjából 20 kilométeres kocsisor vége Hatvannál vesztegelt. Délben feloldották a teljes útzárat, de még mindig lassú a haladás Budapest felé - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán
A baleset helyszínén készült képekért kattintson a fotóra!

A Pest megyei katasztrófavédelem helyszínen tartózkodó igazgatóhelyettese, Szabó János azt mondta, az égő járművet a gödöllői tűzoltók oltották el, majd a roncsot visszahűtötték, hogy a helyszínelés befejeztével szétdarabolhassák, s kiemelhessék belőle a holttesteket.