Sajnálja tettét a rendőrgyilkos hummeres

Vágólapra másolva!
Hamarosan vallomást tehet az az osztrák férfi, aki a múlt héten gázolt halálra egy rendőrt Apátfalván. Thomas B. állítólag azt mondta, nagyon sajnálja a történteket, de akár életfogytiglant is kaphat.
Vágólapra másolva!

Nagyon sajnálja, amit tett Thomas B. (34), az osztrák rendőrgyilkos, akit jelenleg a tököli rabkórházban ápolnak - írja a csütörtöki Blikk. A lap szerint az osztrák hummeres elfogása után még követelte, hogy engedjék el, mostanra azonban ráébredt tettének súlyára: felfogta, hogy miatta halt meg a motoros rendőr. Thomas B. a Blikk szerint hamarosan vallomást tehet.

B.-t jelenleg szoros orvosi felügyelet mellett ápolják, bár az élete nincs veszélyben, segítség nélkül szinte semmit nem tud tenni. Az első vélemények szerint nem lesz maradandó károsodása, viszont hosszas utókezelésre szorul majd, miután a feltehetőleg kábítószer hatása alatt lévő férfi négy lövést is kapott a rendőröktől.

A Blikknek Kamarás Péter ügyvédje azt mondta, hogy Thomas B. életfogytiglant is kaphat. Kamarás szerint adott esetben kisebb börtönbüntetést is kaphatna bűnbánat esetén az osztrák hummeres, de az ámokfutó Ausztriában szerzett priuszát is figyelembe vehetik, és a bíró visszaesőnek ítélheti.