Fulladás okozta B. József halálát az izsáki rendőrségen

Vágólapra másolva!
Az elkészült orvosszakértői vélemény szerint terjedelmes zsírszövet-roncsolódás következtében kialakult zsírembólia és az emiatt beállt fulladás okozta B. József halálát április 8-án az izsáki rendőrőrsön - közölte kedden dr. Schmidt Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője - írja a Baon.hu.
Vágólapra másolva!

A Bács-Kiskun megyei Orgoványon április 8-án délután szolgálatukat teljesítő rendőrök intézkedtek egy 47 éves, román állampolgárságú férfival szemben, mert azt gyanították, hogy ellopott egy motoros fűrészt. Az izsáki rendőrőrsről este tettek jelentést, hogy az intézkedés alá vont ember meghalt. Az esetről szóló cikkeinket és riportjainkat itt megtalálja.

A múlt héten lezárult az izsáki rendőri intézkedés közben történt haláleset kapcsán indított vizsgálat - jelentette be Pintér Sándor belügyminiszter pénteken az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága előtt. A vizsgálatról szóló jelentést csütörtökön kapta meg Pintér. A belügyminiszter azt mondta: a dokumentum a mellékletekkel együtt több mint 300 oldal, így az áttanulmányozására még nem volt ideje, ezért erről későbbre ígért tájékoztatást.