Tarlós ószövetségezett a Hír TV-ben

Vágólapra másolva!
A főpolgármester nem akart semmit sem mondani arról, hogy miért mindig az Ószövetségnél nyílik ki a DK-sok Bibliája, csak finoman megállapította ezt a tényállást.
Vágólapra másolva!

Tegnap este a Hír Tv-ben Tarlós István főpolgármestert arról kérdezték, hogyan is lesznek pontosan a hajléktalan embereket tiltó zónák. Tarlós messziről akarta indítani a válaszát, és meg is tette: "Hogy hívják a Gyurcsány-féle formációt? Demokratikus Koalíció" - mondta kicsit nehézkesen, reklámozva a DK-t, akik éppen azért kampányolnak most, hogy az emberek megtudják, Gyurcsány Ferenc új pártja bizony a DK, és nem valami más.

Tarlós ezután idézett Gy. Németh Erzsébet fővárosi szocialista korábbi képviselőtársa nyilatkozatából: "Boldog, a ki a nyomorultra gondol; a veszedelem napján megmenti azt az Úr" - áll a Zsoltárok könyvében. "Egy dolog, ha felcsapják nekik időnként a Bibliát, miért mindig az Ószövetségnél nyílik kizárólag ki. De most erről nem akarok semmit sem mondani."

Tarlós ezután elárulta, hogy hisz Istenben, és bár az Újszövetséget olvassa gyakrabban, az Ószövetséget is szokta. A beszélgetés további részeit itt nézheti meg.