Pofon vágták a komlói polgármestert

Vágólapra másolva!
Egy rokkantsági járadékától megfosztott bányász megütötte a komlói polgármestert egy lakossági fórumon. Polics József szerint korábban az autóját is megkarcolták.
Vágólapra másolva!

Egy lakossági fórumon egy bányász megütötte a komlói polgármestert, Polics Józsefet - írja a Baranya megye híreivel foglalkozó Bama.hu. A lap beszámolója szerint a polgármesteri hivatalban tartott fórumon közel félszáz elégedetlen bányász is megjelent, akik rokkantsági járadékok rendezetlen ügye miatt kérdéseket akartak feltenni a polgármesternek, majd miután nem tetszett nekik a polgármester válasza, az egyikük meg is ütötte Policsot.

Ruda Sándor, a Járadékos Bányászok Szakszervezetének elnöke később elnézést kért a polgármestertől. Mint mondta: "Nem emberhez és nem bányászhoz méltó volt, ami történt." Hozzátette, köszönik, amit Polics József és Hoppál Péter országgyűlési képviselők eddig tettek az ügyükben, de nagyon sokan kiestek a kedvezményezettek köréből, és ők el vannak keseredve.

Polics az ütés után, még a közgyűlésen arról beszélt, hogy korábban valakik már megrongálták az autóját. Március elsején újra tárgyalni fogják a rokkantsági járadékok ügyét Komlón.