A volt élettárs gyilkolt Szigetszentmiklóson

Vágólapra másolva!
Egy nőt és az anyját ölték meg vasárnap Szigetszentmiklóson. A gyanú szerint a tettes a nő volt élettársa lehet, aki vasárnap délben öngyilkos lett, vonat elé vetette magát. Egy ember maradt életben a vérontáskor, de a 61 éves túlélőnek is súlyosak a sérülései.
Vágólapra másolva!

Egy 34 éves nő és 56 éves édesanyja holttestét találták meg a rendőrök hétfőre virradóra Szigetszentmiklóson. A gyanú szerint az elkövető a fiatalabb nő volt élettársa lehet, aki vasárnap dél körül öngyilkosságot követett el - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrségi szóvivője a kettős gyilkosság előzményeiről elmondta, hogy a család egyik hozzátartozója kért segítséget vasárnap este kevéssel 10 óra előtt, mert nem tudott bejutni a házba. Miután a rendőrök közreműködésével bementek, ott holtan találtak egy 34 éves nőt, valamint annak 56 éves édesanyját. A ház egyik helyiségéből a mentők egy 61 éves férfit szállítottak kórházba. Ő is a család tagja, sérülései súlyosak.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a 34 éves áldozat volt élettársa vasárnap 12 óra körül öngyilkosságot követett el: a 42 éves férfi a fővárosban egy vonat elé ugrott, s életét vesztette - magyarázta a szóvivő, hozzátéve, hogy a jelenlegi ismeretek alapján ez a férfi követhette el a bűncselekményeket, azonban tettét egyelőre tárgyi bizonyítékok nem támasztják alá. A helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a tanúkutatás azonban még nem ért véget. A rendőrség emberölés, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.