A Margit körútnál is szép út várja Orbán Ráhelékat

Vágólapra másolva!
A Margit körúti ferences templom környékén is készülnek már Orbán Ráhel esküvőjére - írja az Index.
Vágólapra másolva!

Az Index szerint a Rómer Flóris útról nyíló, a parkon keresztül vezető járdát is felújítják. Az utat több helyen feltörték. A munkások a Puhi-Tárnok Út- és Hídépítő Kft. emberei. A cég egyik munkatársa az Indexnek elmondta, hogy sokfelé dolgoznak, így nem tudja, hogy biztosan ők dolgoznak-e a Mechwart téren. Hozzátette, hogy általában a II. kerületi önkormányzat megbízásából szoktak dolgozni.

A parkban tíz másik munkás is dolgozik zöld kertészeti munkaruhában, ők az avart szedik össze gereblyével.

A II. kerületi önkormányzat azt mondta, hogy biztosan nem az ő megbízásukból javítják a járdát a parkban.

Csütörtökön írta meg a Hvg.hu, hogy a lagzi helyszínére, a tükröspusztai Tiborcz-tanyára vezető utat is leaszfaltozták, a vagyonkezelő Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ szerint azért, mert az utat átadták a helyi önkormányzatnak, és ilyenkor el szoktak végezni bizonyos munkákat.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerint nem igaz, hogy Orbán Ráhel, a miniszterelnök lányának esküvője miatt utat újítanának fel: "A miniszterelnök lányának lakodalmát a násznép az ország egyik legkátyúsabb útján fogja megközelíteni, az érintett tanyához vezető úton semmiféle kátyúzás, állagjavítás nem történt."