Rózsaszín dresszben támadt a bugyigyűjtő

Vágólapra másolva!
Női ruhába bújva próbálta meg letépni egy nő alsóneműjét Óbudán. A lakásán 25 bugyit és más fehérneműt foglaltak le az 51 éves férfitól. A rendőrség szexuális erőszak miatt nyomoz.
Vágólapra másolva!

Bizarr női ruhákba bújva támadott meg egy férfi egy fiatal nőt az óbudai Huszti utcában. A Blikk információi szerint az 51 éves Cs. János egy rózsaszín női body dresszt vett fel, a fejére pedig egy kivágott harisnyát húzott.

A gyanú szerint a férfi az utcán hátulról támadt védtelen áldozatára. A rémült nőnek – aki az első pillanatban védekezni sem tudott – azonnal a szoknyája alá nyúlt. és le akarta tépni a bugyiját, de ez elsőre nem sikerült. A nő a dulakodás közben elesett, ekkor a perverz támadó már letépte az alsóneműt. A nő kétségbeesett kiabálására többen is felfigyeltek, ezért Cs. János elmenekült, de később elfogták.

A rendőrök a házkutatás során 25 bugyit és más fehérneműt foglaltak le tőle. Az egyelőre nem világos, hogy a rózsaszín dresszes férfi meg akarta-e erőszakolni a nőt, vagy csak az alsóneműjét akarta megszerezni. A rendőrség szexuális erőszak miatt nyomoz; a Blikk úgy tudja, vizsgálják, hogy korábban elkövetett-e hasonló bűncselekményeket.