Fegyverrel akartak kirabolni egy trafikot az Alagútnál

Vágólapra másolva!
Az eladó megnyomta a riasztót, a rabló menekülni kezdett, de elfogták.
Vágólapra másolva!

Egy I. kerületi Krisztina téri trafikot próbált meg fegyverrel kirabolni egy férfi péntek este. A dohánybolt alkalmazottja megnyomta a riasztógombot, a rabló menekülni kezdett, de a közelben a rendőrök elfogták, erősítette meg részben az Ittlakunk.hu információit az ORFK sajtóügyeletese az Origónak.

A police.hu-n azóta a közlemény is megjelent, eszerint egy 31 éves budapesti férfi, B. Tamás a gyanúsított. Az ügyben a BRFK Rablási Osztálya indított eljárást.

Az Ittlakunk.hu egy szemtanút idéz, aki azt mondta, először csak dulakodást láttott, nem tudta, mi zajlik. "Aztán valaki üvöltött, hogy hívjanak gyorsan mentőt és rendőrt. Akkorra már hárman-négyen feküdtek egy kopaszodó, sötét kabátot viselő férfin."

"A CBA dolgozói kijöttek az utcára, aztán a férfiak beküldték a nőket, nehogy bajuk essék. Mire ismét közelebb mentem, már a trafikosnő kezében volt a pisztoly, aki mondta is: óriási mázli, hogy éppen ránézett a kamera képére. Úgy tűnik, a biztonsági kamera képéből látta, hogy rossz szándékkal lép be", mondta a szemtanú a portálnak.