Nyomoznak Molnár Zsolt megzsarolása miatt

Molnár Zsolt, bizottsági ülés, mszp
Budapest, 2014. március 25. Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén a Képviselői Irodaházban 2014. március 25-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az MSZP-s politikus szerint egy kínos felvétel nyilvánosságra hozásával zsarolták.
Vágólapra másolva!

Nyomozás indult az MSZP-s Molnár Zsolt zsarolása ügyében - írta szerdai számában a Magyar Nemzet. A lapnak a politikus megerősítette: kapott értesítést arról, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálja ügyét.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Molnár Zsolt hetekkel ezelőtt jelentette be, hogy megzsarolták. Az ismeretlen azt írta neki: ha nem fizet, nyilvánosságra hoz egy számára kínos felvételt, amely egy olyan nyaraláson készült, ahol az MSZP-s politikustársával, Horváth Csabával vett részt. Molnár állította: nem tudja, létezik-e bármilyen felvétel.

A Magyar Nemzet még májusban írt arról, hogy Molnár azok között a szkinhedek között volt, akik 1992. október 23-án a parlament előtt kifütyülték Göncz Árpádot. Molnár elismerte, hogy ott volt a Kossuth téren, de cáfolta, hogy szkinhedek társaságában, és azt is, hogy kifütyülte volna a köztársasági elnököt.

A politikus néhány nappal később bejelentett: lemond az MSZP-ben betöltött budapesti tisztségeiről. Azt mondta: "az elmúlt napok támadásai" miatt hozta meg ezt a döntést.