A tanár fizetett a gyereknek, hogy ne menjen iskolába

Vágólapra másolva!
Rettegésben tart egy egész iskolát egy hatodikos kisdiák, állítják a XVII. kerületi általános iskolába járó gyerekek szülei. A Blikk cikke szerint a fiú a tanári kart is terrorizálja, de Hoffmann Rózsa emberei már rajta vannak az ügyön.
Vágólapra másolva!

A helyzet annyira elfajult, hogy az egyik szülő szerint az osztályfőnök 2 ezer forintot adott a gyermeknek nemrégiben, hogy ne menjen iskolába, amiről az igazgató is tudott - értesült a Blikk.

"Ez a kisfiú nemegyszer sörrel és cigarettával megy iskolába. Az osztálytársait rendszeresen kifosztja, pénzüket elveszi, sőt megfenyegeti őket, hogy ha otthonról nem hoznak valami ajándékot neki, akkor verést kapnak – panaszolta az egyik diák anyja, hozzátéve, hogy a 6. c-be járók szülei összefogtak, és addig nem engedik iskolába a gyereküket, amíg az iskola vezetősége meg nem oldja a problémát.

Már a minsiztérium munkatársai is megjelentek az iskolában, miután Hoffmann Rózsa közoktatási államtitkár vizsgálatot rendelt el az ügyben, ezt az iskola igazgatója is megerősítette, elismerve, hogy hónapok óta küzdenek a problémával.

Egy diák elmesélte, hogy az egyik megfélemlített osztálytársa rendszeresen odaadja a zsebpénzét a rettegett Lacikának, aki a szübetben olykor a unokatetvéreit is magával hozza, és mindenkitől elveszik a tízóraiját. Azt is mondta, hogy a farsangra az egyik tanár nem engedte be a bajkeverőt, majd azon az estén valaki kivágta a tanár autójának kerekét, de a gyerekek állítólag két mobil eltűnését is Lacika számlájára írják.