Kiontotta élettársa belét, elítélték

Vágólapra másolva!
Csaknem kilenc évig kell börtönben ülnie annak a csemői nőnek, aki egy késsel hasba szúrta élettársát, aki belehalt a sérülésbe. Régebben is verték egymást és már mindketten voltak büntetve is. 
Vágólapra másolva!

A nő és a meggyilkolt férfi 1994 óta éltek együtt, de nem jöttek ki jól egymással. Az asszonyt már a gyilkosság előtt is elítélték életveszélyt okozó testi sértés és emberölési kísérlet miatt. A férfi egyszer ült három évet, mert úgy megverte az asszonyt, hogy az majdnem belehalt.

A férfi 2008-ban szabadult, és újra összekerültek. A pestszentlőrinci kiserdőben éltek hajléktalanként, majd Vecsésre költöztek, ahol egy lakókocsiban laktak. Sokszor voltak részegek, és ilyenkor mindig veszekedtek.

2009-ben beköltözhettek egy csemői tanyába, de ettől semmi sem változott. Folytatták az italozást, és a veszekedések sem maradtak el. Az áramot 2013-ban kapcsolták ki a tanyán, mert nem fizették.

Az egyik nap a nő éppen fasírtot akart sütni, de újra összevesztek. A férfi folyamatosan szidta az asszonyt, azt mondta, hogy másokkal is viszonya van. Azt is mondta, hogy elköltözik, mire a nő kiküldte az udvarra fát vágni.

A férfi azonban tovább kötözködött, ekkor a nő egy konyhakéssel hasba szúrta. A férfi az ajtóban összeesett. Az asszony felhúzta a pólóját és észrevette, hogy egy béldarab lóg a férfiből. A szomszédok hívták a mentőket, akik kórházba vitték a férfit. Megműtötték, de még aznap este meghalt.

A dühös asszonyt jogerősen 8 év 8 hónap börtönre ítélték – tájékoztatott a bíróság.