Egy óra alatt négy közúti baleset

Vágólapra másolva!
Helikopter mentette a kemenespálfai ütközés sérültjét, míg Csengersimán 15 lakóház maradt áram nélkül egy kidöntött villanypózna miatt. Egy órán belül négy közúti baleset is történt országszerte.
Vágólapra másolva!

Egymást érik a közúti balesetek a reggeli órákban: kilenc óra előtt két autó és egy furgon karambolja miatt zárták le a 36-os út érintett szakaszát, Tiszavasvári és Újtikos között - a balesetben senki nem sérült meg, de két kocsi is árokba csúszott, áramtalanításukhoz tűzoltókat hívtak.

Csengersimán villanypóznát döntött ki egy kisodródó autó, kilenc óra után pár perccel. A sofőr megsérült - őt kórházba szállították, a baleset miatt viszont 15 lakóház maradt áram nélkül, itt még zajlik a vezetékek helyreállítása.

A Vas megyében, Kemenespálfa mellett történt karambol sérültjéhez mentőhelikoptert kellett hívni: itt két személyautó ütközött negyed tíz után, a baleset során egy ember a roncsok közé szorult, őt a celldömölki tűzoltók szabadították ki, a 8429-es út adott szakaszát lezárták a mentés idejére.

Kunhegyesen egy autó borult árokba fél tíz után, a baleset sebesültjét mentők ápolják, a kiérkező katasztrófavédelmi szakemberek pedig talpra állították az autót. A kifolyt olaj miatt érdemes óvatosan vezetni a Kunmadarasi úton