Orbán reagált Simicska ügynökvádjára

Vágólapra másolva!
„Mi célszemélyei voltunk a titkos nyomozásoknak, bennünket zaklattak, bennünket hallgattak le, ránk telepítettek ügynököket, és bennünket gumibotoztak” - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben.
Vágólapra másolva!

A kormányfőt az azonnali kérdések során a jobbikos Mirkóczki Ádám kérdezte arról, igaz-e Simicska Lajos nagyvállalkozó vádja, miszerint a katonaság idején együttműködött a III/4-es főcsoporttal.

Orbán Viktor azt mondta, az ilyen ügyeket nem cáfolni szokták Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor válaszában hangoztatta: „mifelénk az ilyesmit nem cáfolni szokták, hanem visszautasítani”, nevetségesnek tartotta a hallottakat.

– hangsúlyozta és jelezte: büszke arra, hogy 25 évet tett bele abba, hogy „a kommunisták még felvizezett, hosszúlépéses formában se térhessenek vissza”.

Korábban a Hír24 kérdésére a kormányfő azt mondta, hogy Simicska Lajosból a sértettség beszél, amikor csinn-bumm cirkusszá silányítja a politikát. Erről bővebben itt olvashat. Simicska Lajos bő két héttel ezelőtt állította a Mandinernek azt, hogy Orbán Viktor a katonaságnál jelentett róla. A részleteket bővebben itt találja.

A parlamenti ülés munkáját percről percre követheti az Origón. Kattintson ide.