Rájár a rúd a Bazilikánál pucérkodó férfire

Vágólapra másolva!
Hivatalos személy elleni erőszak miatt emeltek vádat az ellen a férfi ellen, aki tavaly áprilisban meztelenül szaladgált Budapest belvárosában. Egyszer már elítélték, most azért kell felelnie, mert nekiment a rendőröknek.
Vágólapra másolva!

Újra bíróság elé kell állnia annak a férfinek, aki még tavaly áprilisban meztelenül randalírozott Budapest belvárosában. Most azért kell felelnie, mert amikor tavaly a rendőrök megpróbálták leteperni, folyamatosan ellenállt és az egyik rendőrt meg is rúgta. Hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják, amiért akár öt évet is kaphat – közölte a Fővárosi Főügyészség.

Menekültek előle

A férfi 2014. április 27-én este részegen, meztelenül futkározott a Budapesten, a Szent István téren és környékén. Az egyik kávézó teraszán összetört egy cserép hamutálat, majd az egyik darabbal megvágta magát. A vendégek annyira megijedtek, hogy bemenekültek a kávézó zárt részébe. Két rendőr próbálta leállítani, de hiába szólongatták, nem hagyta abba. Ezért leteperték és végül előállították.

Akkor gyorsított eljárásban állították bíróság elé és garázdaság miatt egy év börtönbüntetésre ítélték, két évre felfüggesztetve.