Ezen a héten sem volt ötös a lottón

lottózó, ötös lottó, lottó
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
Senki sem vitte el minden idők harmadik legnagyobb lottónyereményét a szombat esti sorsoláson. Összegyűjtöttünk pár tippet, mire lehetett volna elverni a 3 milliárd 755 millió forintos főnyereményt. Az összeg tovább halmozódik.
Vágólapra másolva!

Szeptember óta nincs ötös

Ahogyan arról az Origo is beszámolt, legutóbb tavaly szeptemberben volt öt találatos a lottón. Akkor az egyetlen telitalálatos szelvény 387 millió forintot ért. A Jokert most elvitték, ez valamivel több mint 26 millió forintot ért.

A nyerőszámok: 21, 23, 29, 46,48. Joker: 769844.

A 16. héten várhatóan 4 milliárd forint körülire duzzad a főnyeremény összege.

Bár most sincs nyertes, azért eljátszottunk a gondolattal, mire lehetett volna költeni a főnyereményt.

Lakni is kell valahol

Ha valaki milliárdos, annak semmiképp sem árt egy villa, ahová elhívhatja újonnan szerzett népszerű celeb és politikus ismerőseit. Itt is van mindjárt egy, a budapesti diplomata negyedből, 845 millióért. Ha ilyenre fáj a foga, négyet vehet, és még marad is egy állófogadásra való.

A világ körül

Ha inkább utazna, az otthonücsörgés helyett, akkor tehet egy kört a világ körül, nagyjából kétmillió forintért. Ajánlat akad bőven, 1877 és félszer nézhet szét alaposabban a bolygón.

Gyors, piros

Biztosan vannak, akik otthon ülni és mással utazni sem szeretnek nagyon. Nekik kiváló vétel lehet egy Ferrari F12-es Barlinetta, amiből egy használt most csupán 78 millió forintba kerül. Abban nem vagyunk biztosak, hogy van-e ilyenből összesen 48 darab, de annyira futná a pénzéből.

Felhívna valakit?

A távközlés és a kütyük szerelmesei pedig végre annyi iPhone-t vehetnek amennyit csak akarnak. Jelenleg Magyarországon a legdrágább a 6 plus modell, amelyből simán vehetne 15 ezer darabot. Gyomaendrődön mindenkinek tudna adni egyet, de lehet, hogy még a dévaványaiknak is jutna pár darab.

Sör, sör, sör

A cikk írása közben megszomjaztam. Ha önnel is hasonló történt olvasás közben, máris itt a megoldás! A Fény utcai piacon egy üveg Dréhert 400 forintért adnak. Biztosan sok barátja van, vagy legalábbis lesz, de velük is eltarthat egy darabig meginni 9 millió 387 ezer 500 üveggel.

Korábban verhetetlen lottószisztémát dolgozott ki egy tornatermi gondnok, aki az Origónak is mesélt a felfedezéséről. A teljes cikket itt olvashatja.