Lökdöste a TV2 riporterét az érpataki polgármester

Érpatak polgármester rasszizmus akasztás
A település polgármestere, Orosz Mihály Zoltán egy kisebb rendezvény keretében felakasztott két izraeli politikust, a volt államfő Simon Pereszt és a miniszterelnököt, Benjamin Netanjahut ábrázoló bábut.
Vágólapra másolva!
"Utálom a liberális szennymédia hazudozásait, a TV2 pedig klasszikusan ilyen", mondta a televízió riporterének az érpataki polgármester. A riporter megkérte a polgármestert, hogy ne lökdösse őt, a polgármester erre rendőrért kiáltott. Orosz Mihály ellen az ügyészség emelt vádat közösség elleni uszítás miatt, a szóváltás a polgármester sajtótájékoztatóján történt. 
Vágólapra másolva!

A polgármester tavaly augusztusban tartott akasztásos performanszot: bábukra izraeli politikusok fotóját ragasztotta, majd egy hóhér végrehajtotta a "kivégzést." Az ügyészség közösség elleni uszítás miatt emelt vádat, emiatt tartott sajtótájékozatót az érpataki polgármester.

Orosz Mihály Zoltán a volt államfő Simon Pereszt és a miniszterelnököt, Benjamin Netanjahut ábrázoló bábut akasztatott fel Forrás:Youtube

A tájékoztatón, a TV2 videója szerint a riporter azzal bőszítette fel a polgármestert, hogy sokat és nem akkor kérdezett, amikor ő szerette volna.

Kártékony tevékenységnek gondolom, amit ön gondol,

mondta a riporternek, de aztán mégis válaszolt az újságíró kérdésére.