Előzetesben a drogdíler nyugdíjas

2015.07.18. 13:14

Egy 65 éves drogdíler előzetes letartóztatását rendelte el a bíróság. A rendőrök a nyugdíjast és két fiatal társát kábítószer-kereskedelemmel illetve birtoklással gyanúsítják.

Előzetes letartóztatásba került vasárnap az a 65 éves mátraverebélyi férfi, akit kábítószer-terjesztéssel gyanúsít a rendőrség. Az idős férfi két, 21 és 24 éves vásárlóját kábítószer-birtoklással gyanúsítják, ők szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrség által lefoglalt kábítószerForrás: Police.hu

A rendőrjárőrök március elsején este Mátraverebély belterületén igazoltattak a 24 éves karancssági férfit, akinél növényi törmeléket, továbbá nejlon tasakba csomagolt fehér színű port találtak. Két héttel később, szintén Mátraverebélyen kapták el a 21 éves gyöngyöspatai férfit, akinél ugyancsak növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le.

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsítottak a lefoglalt kábítószert a 65 éves mátraverebélyi férfitól vásárolták. Őt a rendőrök július 16-án elfogtak és előállítottak. A férfi lakásán a kábítószer csomagolásához szükséges tárgyakat foglaltak le.

KAPCSOLÓDÓ CIKK