Úgy tűnik, ez a kaposvári férfi börtönbe akar kerülni

Vágólapra másolva!
Felfüggesztettet kapott egy kaposvári férfi, mert bedrogozva okozott autóbalesetet, még tavaly májusban. Próbaideje alatt lopott, verekedett, ismét lopott, és ismét verekedett. Ezúttal börtönbe kerülhet.
Vágólapra másolva!

Előzetesben van az a kaposvári férfi, aki felfüggesztett börtönt kapott, mert bedrogozva okozott közúti balesetet tavaly májusban. Felfüggesztett börtönt kapott, amit kihasználva tovább bővítette bűnlajstromát.

Valószínűleg börtönbe is kerül.

Amfetamint és ketamint fogyasztott, mielőtt autóbalesetet okozott Kaposváron. Mikor a rendőrök megállították elmenekült az autójával -amire rendszám és forgalmi engedély híján -, élettársa rendszámát szerelte fel.

Mindez tavaly májusban történt, de a bűntettekkel nem hagyott fel.

Januárban egy kaposvári szórakozóhelyen esett féltestvérének, és kitörte a bejárati ajtó üvegét.

Közel másfél héttel később egy helyi áruházból lopott el egy edzőcipőt, másnap pedig egy autóról lopott el alkatrészeket és felszerelte élettársa kocsijára.

Tovább is van

Pár hónappal később két utasával furikázott Kaposváron, részegen. Miután kiszálltak az autóból a férfi egy emelővel ütötte arcon az egyik utasát, aki elájult. A férfi a másik ismerősével együtt elhajtott a helyszínről.

Az ájult férfinak eltörött az arccsontja, sérülései maradandó fogyatékosságot okoztak.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfival szemben az ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztést és közügyektől eltiltást indítványozott - közölte a Somogy Megyei Főügyészség.