Százmilliót zsákmányolt az ecseri nindzsa

betörő, ecseri nindzsa
Vágólapra másolva!
Luxusékszerekre, órákra utazott a nindzsák ügyességével mozgó betörő, aki többnyire emeleti ablakokon surrant be - tapasztalatait még cirkuszi akrobataként szerezhette.
Vágólapra másolva!

Két év alatt mintegy százmillió forint értékű ékszert, valutát és készpénzt lophatott az a férfi, akit sorozatbetöréssel gyanúsít a rendőrség.

A 47 éves ecseri férfi az ország különböző pontjain csapott le, és több száz betörés elkövetője is lehet:

általában lakóházak emeleti ablakain mászott be, akár több tíz méteres magasságban is kúszva.

Ezeket a dolgokat mind ellopta a betörő - aki felismeri a sajátját, jelentkezzen a rendőrségen Forrás: Origo

Rutinját még civil munkája során szerezte:

az Origo úgy tudja, a betörő korábban cirkuszi akrobataként dolgozott, majd a szakmából kiöregedve más "munka" után nézett.

A gyanúsított általában széfeket és lemezszekrényeket keresett, ahonnan luxusékszereket, pénzt markolt fel - a betöréseket hétvégékre, ünnepnapokra időzítette, amikor a tulajdonosok nem voltak otthon.

Sikerszériája 2015 júniusában ért véget, a debreceni nyomozók elfogták, és házkutatás közben megtalálták nála a lopott luxuscikkek nagy részét. Ezek közül többet felismertek a Debreceni Rendőrkapitányságon a sértettek, sok ékszernek azonban még nincs meg a gazdája.

Jelentkezzen, ha felismeri

A rendőrség épp ezért kéri, hogy

aki felismeri az eltulajdonított tárgyak valamelyikét, az jelentkezzen

a [email protected] email címen, vagy hívja a 107-es telefonszámot. A hatóság ugyanakkor csak érvényes igazoló okmányok ellenében tudja visszaadni a lefoglalt ékszereket. A betörőnél talált tárgyakat a rendőrség honlapján lehet megnézni.