Vadásztőrrel gyilkolták meg Vivient

Rejtélyes módon veszett nyoma egy 20 éves lánynak
Majoros Vivien
Vágólapra másolva!
Több tőrdöféssel ölték meg Vivient, a napokig eltűntnek hitt kakucsi lányt, majd egy erdőben rejtették el a holttestét. A gyanúsított gyerekkora óta ismerte az áldozatot.
Vágólapra másolva!

Tőrdöfések okozták Vivien halálát, a húszéves kakucsi lányt március 4-én éjszaka gyilkolta meg egy gyerekkori ismerőse – közölte a Pest Megyei Főügyészség.

Holtan találták

Mint az Origo is beszámolt róla, a napokig eltűntnek hitt lány holttestét csütörtökön hajnalban találták meg a rendőrök, akik egy szintén kakucsi, húszéves férfit gyanúsítanak gyilkossággal.

Hazavitte volna

A főügyészség közleménye szerint

Vivien és gyilkosa még az általános iskolából ismerte egymást, 2016 februárjától pedig több üzenetet is váltottak egy közösségi oldalon.

Március 4-én a lány a népligeti diszkóban szórakozott, majd másnap, hajnali négy óra után telefonon hívta a gyanúsítottat – a férfi autóval ment érte a klub elé, hogy hazaszállítsa Kakucsra.

Előrántott egy tőrt

A falu melletti erdőben azonban megálltak.

A gyanúsított előkapott egy vadásztőrt, majd többször megszúrta az áldozatot.

Hogy mi történt közvetlenül a támadás előtt, azt a főügyészség a közleményében nem részletezi.

Napokig keresték az eltűntnek hitt kakucsi lányt Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

A bulvárlapok viszont arról írnak, hogy szerelmi szál is lehetett a gyanúsított és Vivien között, és hogy a gyilkosság egy inárcsi játszótéren történt. A hivatalos tájékoztatás ezeket az információkat nem erősítette meg.

Próbálta elrejteni

Ezután az elkövető a lány holttestét az erdőbe húzta, ott a kabátjával és ágakkal letakarta. A tőrt és Vivien táskáját a közeli patakba dobta, majd hazament.

A főügyészség a férfi előzetes letartóztatását kéri, szerintük tartani lehet attól, hogy a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság gyanúsítottja megszökne a nyomozás során.

Gyerekkori barát a tettes

Vivien anyja az Origónak is arról is beszélt, hogy lánya és a gyanúsított régóta barátok voltak, tartották a kapcsolatot, a lány pedig gyakran beült a 20 éves férfi kocsijába. A fiatal férfi, K. Bálint csütörtöki kihallgatása során beismerte tettét.