Kaszával és vasrúddal támadtak a szomszédjukra

Vágólapra másolva!
Kaszával és vasrúddal akarták rendezni az évek óta tartó családok közötti vitát, most vádat emeltek ellenük.
Vágólapra másolva!

A három vádlott közül ketten testvérek, míg harmadik társuk az anyjuk. Mindannyian Bagaméron élnek és hosszú ideje haragban voltak szomszédjukkal és annak családjával, egy korábbi pénzügyi vita miatt.

Tavaly nyáron a szomszéd asszony a kertben dolgozott, amikor az egyik fia megérkezett hozzá. Amikor ezt a másik család – az asszony és annak két fia – meglátták, azonnal átmentek hozzájuk. Egy kaszát, egy vasrudat és egy tetőcserepet vittek magukkal és már menet közben azt kiabálták, megölik őket.

A szomszéd kertbe érve az egyik asszony két fia rá is támadt a másik asszony fiára és annak két ismerősére. A fejüket és az egész testüket ütötték a náluk lévő kaszával és vasrúddal.

A megtámadott család, illetve ismerőseik sérülései ugyan nem voltak nagyon súlyosak, de a támadásban benne volt – ahogy az ügyészség fogalmaz – a gyilkosság lehetősége, ezért a két férfi ellen emberölés, életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés kísérlete, míg anyjuk ellen csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emeltek vádat.