Terry Black felszólította Vona Gábort: Vallja be titkos kapcsolatait

Vona Gábor
Győr, 2016. április 15. Vona Gábor pártelnök a Jobbik Valódi nemzeti konzultáció elnevezésű országjárásának keretében megrendezett lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón 2016. április 15-én. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
A 2000-es évek elején Vona Gábor rendszeresen járt olyan rendezvényekre, amelyek végén meleg férfiak szórakoztak egymással – ezt mondta Terry Black transzvesztita előadóművész a TV2 Tények című műsorában. A rendezvényeken állítása szerint Terry Black személyesen is találkozott a Jobbik elnökével. A Tényeknek Vona Gábor is nyilatkozott. 
Vágólapra másolva!

Terry Black azt mondta, igazságérzete nem engedi, hogy tovább tűrje Vona Gábor hallgatását. Ezért adott exkluzív interjút a Tények Extra riporterének. Azt állítja, több mint tíz évvel ezelőtt hetente többször is találkozott Vona Gáborral egy VIII. kerületi lakásban, ahol fiatal, értelmiségi férfiak megvitatták a világ dolgait. Újságírók, színészek és fiatal politikusok is részt vettek a találkozókon.

A beszélgetések után következett a szórakozás. Terry Black azt mondja, itt ismerte meg Vona Gábort közelebbről is.

Terry Black azt állítja, hogy fül- és szemtanúja volt az eseményeknek: biztosan tudja, hogy

2001 és 2003 között Vona Gábornak is voltak ilyen kapcsolatai.

Éppen ezért nem érti, hogy miért változott ilyen nagyot Vona Gábor ahhoz az időhöz képest, amikor rendszeresen találkoztak. Számára érthetetlen, hogy olyan múlttal, amit Vona Gábor maga mögött tudhat, ennyire szélsőségesen gondolkodik.

"Itt nem az a probléma, hogy ki milyen szexuális hovatartozással rendelkezik, de

– mondta Terry Black.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A társaság 2003-ban szétszéledt, azóta Vona Gáborral sem találkozott Terry Black. Azt mondta a Tényeknek, hogy a tagok közül van, aki azóta már nem él. Például Rózsa Flores Eduárdó, akinek neve az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésének ügyében vált ismertté. De Terry Black szerint vannak még, akik élnek és emlékeznek is:

Terry Black azt mondja, azért nyilatkozott, hogy megkérje Vonát, valljon színt, és éljen aszerint, amit másoktól is elvár, őszintén.

A Jobbik jelenlegi elnöke ugyanis sohasem titkolta a véleményét a melegekkel kapcsolatban. Gyakran viccelődött és gúnyolódott rajtuk.

A Tények megkereste Vona Gábort is, aki azt is tagadta, hogy személyesen ismerné Terry Blacket.

– mondta. Hozzátette, nincs takargatnivalója a magánéletében, amit szeretett volna, mindent elmondott már.