Rejtélyes gyilkosság történt Sopronban

Sopron
Az áldozat lakókocsija, itt találták meg az idős férfi holttestét is
Vágólapra másolva!
Arlón fogták el a két férfit, akiket az egy héttel ezelőtt Sopronban történt gyilkossággal gyanúsítanak. Az ügyről csak keveset árul el a rendőrség, hallgatnia kell az arlói polgárőrségnek is.
Vágólapra másolva!

Egyhetes nyomozás után a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arlón fogták el azt a két férfit, akiket egy soproni gyilkosság elkövetésével gyanúsít a rendőrség.

Az áldozatot december 13-án este találták meg Sopron külterületén. Úgy tudjuk, egy 60 év körüli férfiról van szó, aki lakókocsijában, félig hajléktalanként élt a város határában.

Az áldozat lakókocsija, itt találták meg az idős férfi holttestét is Forrás: Police.hu

Először halált okozó testi sértés miatt indult eljárás, de az igazságügyi szakértő megerősítette a szándékos emberölés gyanúját.

A feltételezett elkövetőket, a 25 éves P. Mihályt és 33 éves V. Sándort december 19-én, délután fogták el Arlón.

Az ügy ugyanakkor több szempontból kérdéseket vet fel: nem tudni, mi állt a gyilkosság hátterében, és hogy mit csinált a két elkövető Sopronban, több mint kétszáz kilométerre Arlótól. Információink szerint

a bűnügy egyes részleteit a soproni rendőrök sem ismerhették meg.

Nem nyilatkozhatott az arlói polgárőrség sem, bár képviselőjük szavaiból úgy tűnt, ismeri az elkövetőket. Az emberöléssel gyanúsított férfiakat kihallgatták és őrizetbe vették, várhatóan előzetes letartóztatásba kerülnek.