Győzött az áldozat, megverte a késelőt

Elgázolta, majd megkéselte áldozatait egy merénylő news kés erőszak támadó támadás
Vágólapra másolva!
Rémálommá tette barátnője életét a féltékeny, alkoholista férfi, majd megkéselte a nő korábbi partnerét is. Nem számított rá, hogy alulmarad a harcban.
Vágólapra másolva!

Emberölési kísérlet, zaklatás és súlyos testi sértés miatt felelhet az a 64 éves kondorosi férfi, aki a vád szerint tavaly nyáron támadt barátnőjének volt élettársára.

Ivott és ütött

Az alkoholista és részegen rendszerint agresszív férfi 2011-ben ismerte meg barátnőjét, de már kapcsolatuk elején féltékenykedett a nő volt partnerére, gyermekének apjára.

Állandósultak közöttük a veszekedések, a vádlott pedig ilyenkor az erőszaktól sem riadt vissza, a Békés Megyei Főügyészség szerint

legalább nyolcszor megverte az asszonyt, egyszer úgy, hogy a nő orrcsontja is eltört.

Késsel fenyegette a gyereket

Megtörtént, hogy kést szorított a nő nyakához, gyilkossággal fenyegette őt és a kiskorú gyereket, máskor majdnem megfojtotta a sértettet. 2015. július 3-án éppen a kocsmából érkezett a nőhöz, és a lakásban találta a volt férjet is.

Forrás: Thinkstock

Az őrjöngő vádlott ekkor előkapott egy 14 centis pengehosszúságú konyhakést, és többször is megvágta, majd kétszer mellkason szúrta vélt vetélytársát.

Az áldozat visszavág

Az áldozatnak ugyanakkor még volt annyi ereje és lélekjelenléte, hogy

földre vitte a támadót, kezéből kicsavarta a kést, majd addig ütötte-rúgta, amíg harcképtelenné tette.

A megkéselt férfi ezután rosszul lett, életveszélyes állapotba került, életét csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg.

Börtön vár a késelőre

A vádlott halmazati büntetésként öttől huszonkét és fél évig terjedő szabadságvesztést is kaphat. A főügyészség letöltendő börtönt és közügyektől való eltiltást kért az ügyében, továbbá azt is, hogy a férfi fizesse ki a több mint félmilliós perköltséget. A per a Gyulai Törvényszék előtt folytatódik.