Kilencéves korában molesztálta, később megerőszakolta tanítványát egy úszóedző – újabb, évtizedekkel ezelőtt történt erőszakról beszélt az Átlátszónak egy ma már harmincas éveiben járó nő. Az edzőt a portál nem nevezi meg, annyit közöl róla, hogy egy elismert, azóta elhunyt úszóedző volt az elkövető. 

A Kiss-ügy kezelése bírta rá a nőt arra, hogy hosszú évek után beszéljen a vele történtekről. Arra is számít, hogy az ilyen történetek nyilvánosságra kerülése visszatartó erővel hathat a potenciális elkövetőkre.

Elmondása szerint kilencéves volt, amikor egészségügyi okok miatt úszni kezdett a margitszigeti uszodában. Mint mondta, az edző hamar kinézte őt magának, külön medencében foglalkozott vele, ezt kihasználva fogdosta, molesztálta:

Simogatott, foglalkozott velem, tapogatott mindenhol. Gyakorlatilag ott azonnal elveszítettem a szüzességem. 

Az edző azt mondta neki, hogy rossz lenne, ha a szülei megtudnák, mit csinál vele a medencében:

Azt mondta, hogy ha elmesélném a szüleimnek, ami történt, a szüleim megutálnának, állami gondozásba kerülnék.

A nő elmondta azt is, hogy az edzőhöz fűződő viszonya idővel megváltozott, ha nem is lázadt, de egyre többet engedett meg magának vele szemben. Az edző érezhette, hogy a kilencéves kislány kezd kicsúszni a kezei közül, ami oda vezetett, hogy egy alkalommal, amikor a kislány egyedül volt a Margitszigeten,

az edző rátámadt, leteperte, fojtogatta és megerőszakolta.

 Az Átlátszónak azt mondta visszaemlékezésében az áldozat, hogy meggyőződése, hogy ami vele történt, nem lehetett egyszeri eset, csak másoknál talán nem volt ilyen durván erőszakos a végkifejlet, az edző ugyanis nagyon büszke volt arra, hogy pályafutása során több ezer gyerek fordult meg a keze alatt.