Vigyorogva raboltak a rákosmenti támadók

Sörös
Kamera előtt raboltak sört és nyakláncot
Vágólapra másolva!
Kamera vette, ahogy a két fiatal megver és kifoszt egy utast a 97E jelzésű buszon, a rendőrség szerint egy idősebb férfi is segítette őket.
Vágólapra másolva!

Biztonsági kamera rögzítette, ahogy két fiatal férfi szabályosan megrohan egy utast a Rákosmentén közlekedő 97E jelzésű buszon.

Megrohanták, kirabolták

A támadás még május elsején történt, a felvételen látható, ahogy az agresszívan fellépő ismeretlenek körbefogják ülő áldozatukat. Ezután

többször megütötték a férfit, nyakáról egy ezüstláncot, kezéből két sörösdobozt téptek ki,

majd az Olcsva utcai megállóban sietősen leszálltak a járatról. A videó alapján nem voltak idegesek, sőt,

egyikük nevetgélt, miközben társa kifosztotta az áldozatot.

A kamera felvett egy harmadik, idősebb személyt is, aki a rendőrség szerint segítette a rablókat – az biztos, hogy beszélt velük, és ő is leszállt utánuk a buszról.

A BRFK kerületi kapitánysága most kamerafelvételek alapján, a 01170-559/2016. bűnügyi számon körözést adott ki a támadók és feltételezett cinkosuk ellen.

Kamera előtt raboltak sört és nyakláncot Forrás: Police.hu

Kérik, hogy aki felismeri a személyeket, tud hollétükről vagy a bűncselekmény részleteiről, az hívja a 06 (1) 253-2340 telefonszámot. A bejelentő név nélkül is segíthet az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.