Újabb gyalázatos felvétel: a holokauszton nevetnek vezető jobbikosok

Vona Gábor a Jobbik elnöke
Győr, 2017. szeptember 20. Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a győri Belga Étteremben tartott fórumon, ahol bemutatta a Jobbik két győri országgyűlési képviselőjelöltjét 2017. szeptember 20-án. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
A holokauszton nevetgéltek jobbikos politikusok, többek között Apáti István és Zagyva György Gyula a Szent Korona Rádió műsorában. Apáti korábbi zsidózása után újabb hangfelvétel került elő, amely bizonyítja, hogy Vona Gábor pártja hiába mondja az ellenkezőjét, igenis antiszemita nézeteket vall.
Vágólapra másolva!

Újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra a Mandiner, amely bizonyítja a Jobbik zsidógyűlölő, de mostanában folyton letagadott meggyőződését. A mostani hanganyagon a Szent Korona Rádió egyik adása hallható, amelyben az auschwitzi haláltábor kapuján álló, hírhedt feliratot (Arbeit macht frei - A munka szabaddá tesz) idézik fel röhögve az önfenntartó börtönök kapcsán a Jobbik politikusai.

Konkrétan arról a párbeszédről van szó, amely a Jobbik országgyűlési képviselője, Apáti István és a Jobbik volt parlamenti képviselője, a jelenleg a jobbikos tiszavasvári önkormányzat alkalmazásában álló Zagyva György Gyula között zajlik, és amely után kitör a röhögés a stúdióban. Apáti a következőket mondja:

Mire Zagyva György Gyula úgy reagál, hogy

A beszélgetésbe később bekapcsolódik a Jobbik V. kerületi képviselője, egyben budapesti sajtófőnöke, Balasi András és Hunyadi Gábor is. Előbbi sem marad ki a kőbunkó humorizálásból, és úgy fogalmaz, hogy

Az utolsó zsidózós poént természetesen ezúttal is Zagyva György Gyula szolgáltatja, aki azzal zárja az élcelődést, hogy

Reggel, éjjel meg este

A Jobbik zsidózós botránya a napokban pattant ki, amikor a Mandiner közzétette azt az ugyancsak a Szent Korona Rádióban elhangzott beszélgetést, amely során Apáti István jobbikos országgyűlési képviselő arról értekezeik, hogy hogyan takarítaná el egy jobbikos kormány a zsidó érdekköröket Magyarországról. Apáti eszmefuttatása azért is döbbenetes, mert

idén nyáron a Jobbik kvázi az ő arcával hirdette meg a néppártosodásnak hívott, voltaképpen a baloldali szavazók megtévesztését célzó politikai manőverét.

Sőt Apátinak a szeme se rebbent, amikor ezen a bejelentésen arról panaszkodott, hogy mennyire elege van már a társadalmi megosztottságból. A botrány kapcsán a Jobbik kiállt a zsidózó képviselője mellett, Mirkóczki Ádám pártszóvivő pedig konkrétan hazudott, amikor meg akarta védeni Apátit, és azt állította, hogy a képviselő csupán hirtelen felindulásból kommentált egy friss izraeli politikai nyilatkozatot. Csakhogy Apáti zsidózása 4 évvel Simon Perez egykori izraeli államfő mondatai után - erre hivatkozot Mirkóczki - történt.

Zagyva György Gyula Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Zagyva-György Gyulát sem kell különösebben bemutatni, az exképviselő sem először zsidózik. Ellene jelenleg is eljárás zajlik antiszemita kijelentések miatt, mert a vád szerint 2017 júniusában egyszerűen „büdös zsidónak” nevezte Varga-Bíró Tamás énekest.