A héten is nagyon hideg lesz

Hó és szánkózó gyerekek Újpesten 2016 január 13-án Hó és szánkózó gyerekek Újpesten 2016 január 13-án
Hó és szánkózó gyerekek Újpesten 2016 január 13-án
Vágólapra másolva!
Vigyázzanak magukra és egymásra, mert farkasordító hideg előtt állunk! Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Hétfő reggelre zord hideg várható: a vastag hóval borított tájakon akár mínusz 20 fokot is mutathatnak a hőmérők – írja a Köpönyeg.hu. Délután is mindenhol fagyni fog. Erősen megnövekszik a felhőzet, de csak délen alakul ki hószállingózás. Az ÉK-i szél megélénkül.

Kedd estig erősen felhős vagy borult lesz az ég, de gyenge havazás inkább csak egészen délen lehet. Élénk marad az ÉK-i szél. Reggel mínusz 17 és mínusz 5, délután mínusz 7 és 0 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán délnyugat felől újra megnövekszik a felhőzet, és szórványosan kialakulhat havazás. Többfelé lesz élénk az ÉK-i szél. Reggel mínusz 9, délután mínusz 3 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Csütörtökön borús, változékony időnk lesz. Északon csak elszórtan, délen viszont többfelé valószínű – akár kiadós – havazás. Marad a kemény fagy.

Ha lemaradt volna a tegnapról

5 veszélyeztetett autófaj, amiről hallgatnak a reklámok. Rémlik még önnek a tetejét látványosan eltüntető Ford Focus CC, a vállalkozórácsos Nissan Terrano II vagy az Opel olcsó csatahajója?

Emberkínzás a 10 óra előtti munkakezdés. Paul Kelly szerint a modern kori kínzások egyik leggyakoribb formája, amikor arra kényszerítik az embereket, hogy 10 előtt felkeljenek, és dolgozni kezdjenek, olvasható a természetes életmódot hirdető Live The Organic Dream portálon.

Először szerepel a szexi magazinban Hosszú Katinka legyőzője.

Hajsza a taxisgyilkos után. Véres bunda, foltos posztópantalló, egy kiábrándult menyasszony és egy vérbe fagyott férfi holtteste. Ezt hagyta maga után az, aki 1951 decemberében meggyilkolt egy taxist Budapesten. Csak az egész országra kiterjedő, kitartó és szívós munkával tudták elkapni a budapesti nyomozók.

Elképesztően értelmetlen balesetben haltak meg a háromgyerekes szülők. Terhes feleségével az utasülésen, a havas úton kezdett versenyezni egy Range Rover 37 éves orosz vezetője.

Boldog névnapot

Január 16. az év 16. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 349 nap van hátra.

Ma a Gusztávokat ünnepeljük.

A Gusztáv északi germán (skandináv) eredetű férfinév. Elemeinek jelentése: harc + támasz.

Tévéműsor

A TV2-n folytatódik Az 50 milliós játszma, A szultána után pedig Jack Ryanért izgulhatunk az Árnyékügynökben. Eközben az RTL Klub a Dr. Csontból ad újabb részt, a Viasat3-on pedig megnézhetjük, hogy milyen Johnny Depp Betépve. A Super TV2-n Ötvös Csöpi egyik kalandjával, Az elvarázsolt dollárral nosztalgiázhatunk, az HBO-n Az ifjú pápa tart audienciát, az OzoneNetwork 21 órakor a Magyarország madártávlatból című sorozatot kezdi elölről.

Heti mozipremierek

  • Széttörve
  • xXx: Újra akcióban
  • A számolás joga
  • Balerina
  • Utazás apánkkal
  • Ez csak a világ vége