Baleset miatt zártak le két autópályát is

Vágólapra másolva!
Óriási a torlódásra lehet számítani az M1-es és az M3-as autópályán is, ahol balesetek miatt zártak le teljes útszakaszokat: Bicskénél kisbusz és kamion ütközött, a Nagyfüged mellett oldalára borult teherautó blokkolja a forgalmat.
Vágólapra másolva!

Gyakorlatilag megbénult péntek reggel az M1-es és az M3-as autópálya közlekedése, mindkét sztrádán balesetek miatt rendeltek el teljes útlezárást.

Az M1-esen a reggeli órákban kamion és személyautó, délelőtt tíz körül pedig kamion és kisbusz is ütközött Herceghalom és Bicske térségében.

Mindkét esetnél egy-egy sérültet láttak el a helyszínre érkező mentők. A Budapest felé vezető forgalmi sávokat lezárták, a dugót a bicskei csomópontnál vagy az óbaroki pihenőhelynél lehet a legkönnyebben kikerülni. Délelőtt tizenegy körül félpályán újra megindult a közlekedés a vonalon.

Teljes útzár van az M3-as sztráda Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 91-es kilométersávban is, ahol egy kamion árokba csúszott, majd oldalára borult.

A forgalmat a nagyfügedi lehajtónál leterelték a 3-as főútra, a közlekedők Kálnál tudnak visszahajtani az autópályára. Fél tizenegytől ugyanakkor félpályán ismét megindult a forgalom a sztrádán.