Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Kedden hidegfront érkezik, melynek hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan (főleg ÉK-en) valószínű eső, zápor. Az ÉNy-i szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik.

15 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Szerdán fátyolfelhők szűrik a napsütést, melyből csapadék nem fordul elő. A DNy-i szél néhol megélénkül. Reggelre +2 fok köré süllyed a hőmérséklet, tehát talajmenti fagy is lehet! Délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön erősen felhős lesz az ég, és főleg délután alakul ki eső, zápor. Erős lesz az ÉNy-i légmozgás. 13-18 fok között alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

Pénteken továbbra is gyakran lesz erősen felhős az ég, elszórtan záporok is kialakulnak. Az ÉNy-i szél erős marad. 14 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombaton az erős légmozgás hatására csökken a felhőzet, előbukkan a nap. Kis eséllyel fordulhat elő újabb zápor. 13-14 fok valószínű a legmelegebb délutáni órákban.

Vasárnap borongós időre van kilátás, főleg délután záporokkal. A nyugati szél megerősödik. 15 fok körül várható a maximum-hőmérséklet.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 11. az év 101. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 264 nap van hátra.

Ma a Leókat köszöntjük.

A Leó görög eredetű férfinév, a Leon rövidülése. Jelentése: oroszlán. Női névpárja a Leona.

Távkapcsoló

A Született szobalányok után jön a Propaganda a TV2-n, az RTL Klub a Castle-ből ad újabb részt, a Viasat3 az Időutazókat folytatja. A Super TV2-n a Koktéllal nosztalgiázhatunk, 21 órától újra láthatjuk Tom Cruise-t mixerként, a Film+-on ugyanebben az időpontban ugyanabból az évből - 1988-ból - jön a Nico Steven Seagallal. Mindeközben az OzoneNetwork hosszú utazásra invitál, 22 órakor indul az 1000 nap alatt a Föld körül.

Heti mozipremierek

  • Halálos iramban 8
  • Amerikai pasztorál
  • Bébi úr
  • Örök szerelem
  • Pingvinek vándorlása 2
  • Nyuszi suli