Egy 34 éves férfi különös kegyetlenséggel ölte meg barátnőjét, aztán a nő holttestét egy szőnyegbe csavarva vidékre vitte, ahol egy lakatlan ház udvarában elásta.

Egy férfi 2015 május elején ismerkedett meg egy budapesti vállalkozóval. Júniusától már alvállalkozóként dolgozott új ismerőse budapesti építkezésein. A munkavégzés idején a férfi egy 14 kerületi hotelben lakott.

A vállalkozó volt feleségével házasságuk felbontása után is jó viszonyban maradt. Rajta keresztül ismerte meg a 34 éves férfit. Hamarosan közelebbi kapcsolat alakult ki köztük. A férfi augusztusban a szállodából az asszony 8. kerületi lakásába költözött.

2015. augusztus 15-én a vádlott és a sértett együtt szórakozott, ennek során több budapesti szórakozóhelyre is betértek, majd másnap a hajnali órákban mentek haza a sértett belvárosi lakásába" - olvasható Ibolya Tibor fővárosi főügyész Origónak küldött vádiratában. 

A vád szerint egy nappal később – meg nem állapítható okból és előzményeket követően - a férfi a lakásban rátámadt az asszonyra, aki hiába próbált védekezni. Élettársa előkapott egy éles eszközt, amivel többször is megszúrta. Az asszony a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Ezután

a férfi áldozata holttestét egy szőnyegbe tekerte.

Estig várt, aztán felhívta egy ismerősét azzal az ürüggyel, hogy költözik. Arra kérte, segítsen neki pakolni. Meg is érkezett. A férfi a szőnyegbe tekert holttestet ismerőse segítségével - aki állítólag nem tudott a holttestről, bár ezt elég nehéz elképzelni - lehozta a lakásból, és az autója csomagtartójába tette. Az asszony tetemét vidékre vitte a gyilkos, ahol egy lakatlan ház udvarán elásta, aztán az autóról leszedte a rendszámot és azt egy közterületi parkolóban hagyta. A Fővárosi Főügyészség a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolja.