Soros elküldte a pénzt is a Soros-tervhez

Lázár János
Budapest, 2017. szeptember 21. Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos heti sajtótájékoztatóját tartja az Országházban 2017. szeptember 21-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A mai kormányinfón a Miniszterelnökség minisztere kifejtette, hogy Soros György tervének végrehajtására az oligarcha 18 milliárdos utalásával megérkezett a pénz is.
Vágólapra másolva!

Biztosítva vannak a "Soros-terv" anyagi feltételei, miután Soros György a vagyona egy jelentős részét, mintegy 18 milliárd dollárt, az alapítványai rendelkezésére bocsátotta - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Lázár János Forrás: MTI/Kovács Tamás

A tárcavezető szerint "ez a pénz mindenhol elkezd majd dolgozni", egész Európában, és támogatni fogja azokat a civil közösségeket, pártokat, amelyek

meg akarják nyitni Európa határait és meg akarják szervezni a bevándorlást.

Lázár János arról is beszélt, hogy óriási nyomás nehezedik a közép-európai országokra bevándorlásügyben, miután az Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) elfogadott egy olyan tervezetet, amellyel felülről nyitott, folyamatosan műkődö betelepítési mechanizmust akarnak megvalósítani.