Egy villamos és egy autó ütközött a BAH csomópontnál

bah csomópont, baleset
Budapest, 2018. március 9. Kiégett személyautó a budapesti BAH-csomópontnál 2018. március 9-én este, miután a jármű összeütközött egy 17-es villamossal és kigyulladt. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
A 17-es és a 61-es villamos terelt útvonalon közlekedik.
Vágólapra másolva!

Villamossal ütközött és kigyulladt egy személyautó a budapesti BAH-csomópontban, a XI. kerületben péntek este, vezetőjét a helyszínen vizsgálják - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta:

amelynek vezetőjét a mentők vizsgálják. A tűzoltók eloltották a kigyulladt autót - tette hozzá. Az Origo úgy tudja, hogy a balesetben érintett személyautó egy vérszállító volt.

Kiégett személyautó a budapesti BAH-csomópontnál 2018. március 9-én este, miután a jármű összeütközött egy 17-es villamossal és kigyulladt Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: a baleset miatt a 17-es és a 61-es villamos módosított útvonalon, a Krisztina körúton át közlekedik, nem érinti a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti megállókat. A kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni - tették hozzá.