Az Amnesty International egy bevándorlást támogató szervezet

HOLLIK István
Budapest, 2018. június 12. Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője (k) sajtótájékoztatót tart az Amnesty International budapesti irodája, a VI. kerületi Rózsa utca 44. számú ház előtt 2018. június 12-én. Hollik István "Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát ragasztott az épület ajtajára. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Az Amnesty Internationalhez hasonló - bevándorlást támogató - szervezeteket nevén kell nevezni, és nyíltan harcolni kell ellenük – jelentette ki Hollik István a szervezet budapesti irodája előtt tartott sajtótájékoztatóján. A politikus egy „Bevándorlást támogató szervezet" feliratú matricát ragasztott az iroda ajtajára.
Vágólapra másolva!

A Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője kiemelte, hogy az Amnesty International is egy migrációt támogató szervezet.

– tette hozzá.

Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője sajtótájékoztatót tart az Amnesty International budapesti irodája, a VI. kerületi Rózsa utca 44. számú ház előtt Forrás: MTI/Máthé Zoltán

– jelentette ki.

A kereszténydemokrata politikus véleménye alapján ezt bizonyítja az is, hogy az elmúlt napokban az Amnesty International egy I welcome elnevezésű kampányt indított el, melynek az a célja:

lobbizzanak annak érdekében, hogy a migrációt, mint alapjogot ismerjék el.

Ezzel a kampánnyal fel akarják gyorsítani a betelepítési programokat és szponzorációs csoportokat szeretnének létrehozni a migránsok támogatására.

Az Amnesty székháza Forrás: Origo

Fel akarják gyorsítani a családegyesítéseket, és az a céljuk, hogy okostelefonokkal, valamint egyéb technológiai eszközökkel lássák el a migránsokat.

– közölte a szóvivő.

A kormánypárti politikus szerint az

Amnesty Internationalhez hasonló szervezeteket nevén kell nevezni, és nyíltan harcolni kell ellenük.

Hangsúlyozta, hogy

Ezt a célt szolgálja a Stop Soros törvénycsomag és az alkotmánymódosítás, melyet a Fidesz és a KDNP egyértelműen meg fog szavazni – tudatta álláspontját.

A bevándorláspárti Amnesty székháza Forrás: Origo

Hollik István egy

Bevándorlást támogató szervezet

feliratú matricát ragasztott Amnesty International budapesti irodájának az ajtajára, és egyben bejelentette, hogy minden bevándorláspárti szervezethez el fognak menni.