Ezt mondta a várpalotai gyilkosnak az összeroppant apa

várpalotai gyilkosság
Rendőrségi helyszínelés a várpalotai háznál.
Vágólapra másolva!
Az összes tárgyaláson ott leszek, látni foglak – ezt üzenete kétéves gyereke és élettársa gyilkosának az a férfi, akinek családját pénteken ölte meg egy férfi a gyanú szerint.  Egy 22 éves nő holttestét találták meg pénteken, Várpalota egyik külvárosában. A fiatal nőt agyonverték, mellette pedig  vérbefagyott kisfiának holttestét is megtalálták. Másnap elfogták a kettős gyilkosság gyanúsítottját, aki beismerte, hogy ő ölte meg az anyát és kisfiát. Korábban együtt élt a nővel, aki azonban szakított vele, és úgy döntött, hogy a fia apjával új életet kezd.  
Vágólapra másolva!

A férfi beismerte a gyilkosságot, azt viszont már nem tudta megmagyarázni, hogy miért is ölte meg a fiatal nőt és a kisgyereket.

A 40 éves férfit tegnap előzetes letartóztatásba helyezték.

Ügyvédje azt mondta, hogy védence nem féltékenységből gyilkolt, ugyanis tudta jól, hogy a nő már nem akar vele élni.

„A tragédia napján telefonon beszélt a áldozattal, majd átment hozzá, hogy visszavigye a laptopját, amit megjavított. Sokáig beszélgettek, aztán történt valami, amit nem tud felidézni, majd megölte az édesanyját és kisfiát” – nyilatkozta a kirendelt védőügyvéd, Polgár Péter.

Forrás: police.hu

Az összeroppant apa a Borsnak azt mondta, hogy kezdettől fogva tudta, ki a gyilkos.

A megtört férfi azt is hozzátette, hogy a gyilkos tettére nincs méltó büntetés, hiszen semmi sem hozza vissza a párját és a gyereküket.