Nagy bajban van Simicska: egy szélhámosnő álhírével hazudozik

simicska lajos
Vágólapra másolva!
Hamis papírokkal vádolta Kósa Lajos minisztert Simicska Lajos Magyar Nemzete, a PestiSrácok.hu értesülései szerint a szebb napokat látott napilap által lobogtatott dokumentumot egy közismert szélhámosnő készítette. A Magyar Nemzet által bemutatott papíron nem látható a bélyegző és az aláírás, amely egyáltalán nem véletlen, arról direkt levágták azokat. Mindez a történet azt bizonyítja, hogy Simicska Lajos fogytán van a pénzéből, ha ilyen álhírekkel próbálja a senki által sem vásárolt napilapját eladni. 
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet azt a történetet próbálta eladni, hogy négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró felett rendelkezhetett Kósa Lajos egy "hiteles közjegyzői okirat szerint". A lap által bemutatott dokumentum alapján a fideszes politikus – korábban frakcióvezető, jelenleg a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter – 2013. január 28-án kötött szerződést a megbízójával, amelynek részleteit közjegyzői okiratba is foglalták.

Simicska Lajos nagy bajban lehet, hogy egy szélhámos álhíreit megjelenteti a lapjában Forrás: EchoTV

A PestiSrácok információja szerint a bemutatott papír hamisítvány.

A Magyar Nemzet nem véletlenül úgy tette közzé a dokumentumot, hogy azon nem látszik az aláírás és a pecsét.

Nem ez az első, és feltehetően nem is az utolsó eset, hogy a kampányban fideszes politikusokat próbál lejáratni az ellenzéki sajtó álhírekkel, hamisított „bizonyítékokkal".

Mindez a történet azt mutatja, hogy Simicska Lajos kezd kifutni a pénzéből, ha ilyen módszerekkel próbálja növelni a gödörben lévő lapja eladási példányait. Úgy tűnik, ha az érdekei úgy kívánják, akkor a hírhamisítástól sem riad vissza a Jobbikot felvásárló nagyvállalkozó.