A Soros-bérencek a XV. kerületbe is migránsokat telepítenének

Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint a Soros-bérencek Budapest XV. kerületébe is migránsokat telepítenének. A városrész pedig földrajzilag és emberileg is nagy veszélyben kerülne, ha ez megvalósulna.
Vágólapra másolva!

László Tamás fideszes országgyűlési képviselő az Adria utcai volt orosz kórház előtt demonstrációval egybekötött sajtótájékoztatóján azt mondta, arra szeretnék az akcióval felhívni a figyelmet, hogy ha április 8-án a DK-s Hajdu László kerülne hatalomra, akkor engedne a nyomásnak és megszavazná a kötelező, felső határ nélküli betelepítést.

Ezt László Tamás azzal támasztotta alá, hogy a XV. kerület rendelkezik a legtöbb lakóteleppel Budapesten, és nagyon sok a beépítetlen terület is. Példaként említette a Pólus Center és az Ázsia Center közötti területet, ahova Hajdu László konténervárost szeretett volna építeni, most pedig

jó helyszín arra, hogy több ezer migránst telepítsenek oda.

Azt mondta, a volt orosz kórház területén több olyan épület van, ahova viszonylag kis beruházással azonnal beköltöztethetőek lennének a migránsok.

A veszélyeztetettség személyi okai között szerepel, hogy Hajdu László és a mögötte álló Gyurcsány Ferenc is migránspárti, ezt már több helyen elmondták. Ezek között az emberek között említette még Szél Bernadettet, Karácsony Gergelyt is, akiket Soros-bérencnek nevezett.

László Tamás szerint a harmadik indok a kerület kitettségének, hogy a kerület kétharmada lakótelep, és Európában

a nagy migránsgócok szinte mindenütt a nagyvárosok külső részein lévő lakótelepekben vannak.

Hozzátette, hogy elég néhány családot betelepíteni, majd a környező lakók ennek hatására elköltöznek onnan.

Hangsúlyozta továbbá, hogy a Gyurcsány-párt jelöltjei olyan embert szolgálnak, aki egyszer már tönkretette az országot, és ha tehetné, akkor ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, de most már a Soros-tervet is végrehajtanák és betelepítenék a migránsokat - fogalmazott a politikus.