Jégkrémmel csábította el a gyerekeket - videó

Vágólapra másolva!
Egy gyerekre minden pillanatban figyelni kell, főleg akkor, ha idegenek közé visszük. Nemcsak az utcán leselkedhet rájuk veszély, de akár egy játszótéren is. Ezt szerette volna bebizonyítani a videós, Joey Salads. A férfi már több videót is készített arról, hogy milyen könnyű elcsalni egy gyereket a szülő mellől, minden elővigyázatosság ellenére. Legutóbbi videóját már több mint 48 ezren látták a Facebookon, amelyben Salads arra figyelmeztetné a szülőket, hogy sosem lehetnek elég óvatosak.
Vágólapra másolva!

A férfi egy korábbi videójában egy kiskutyával nyerte el a gyerekek bizalmát. Akkor leszólított egy-egy padon ülő anyukát, akikkel megbeszélte, hogy odamegy a gyerekeikhez, és a kutya segítségével elcsalja őket magával.

Arra kérte a szülőket, hogy ne avatkozzanak közbe, csak figyeljék, hogyan reagálnak a gyerekeik.

A férfi odasétált a kicsikhez egy fehér kiskutyával a kezében. Beszélgetni kezdett velük, hagyta, hogy megsimogassák az állatot, majd megkérdezte tőlük, hogy akarják- e látni a többi kutyáit is?

Az összes gyerek elindult a férfival.

Most ismét egy játszótéren próbálkozott, de ezúttal kiskutya sem kellett hozzá, hogy elcsaljon magával egy gyereket.

- kérdezi az anyát, aki azt válaszolja, hogy igen. Salads arra is kíváncsi, hogy a nő kisfia megbízna-e benne, mint idegenben? A nő azt mondja, hogy a fia odarohanna hozzá. Ezután Salads egyszerűen csak odasétál a kisfiúhoz, beszélgetni kezd vele, azt hazudja a gyereknek: az anyja megengedte, hogy elvigye magával. Majd megkérdezi, hogy nem kér- e egy jégkrémet. A kisfiú azt válaszolja, hogy igen,

és már el is indul a számára ismeretlen férfival.

Salads a kezét nyújtja, az anya pedig végig nézi, ahogy a kisfia elsétál a férfival.

Végül visszaviszi a gyereket az anyjához, aki azonnal kérdőre vonja a kisfiút, majd azt mondja neki:

Salads megkérdezi a kisfiútól, hogy ha legközelebb is hasonló történne vele, akkor is ugyanezt csinálná? A kisfiú azt mondja, hogy nem, Salads pedig azt ígéri neki, hogy néhány hét múlva ismét leteszteli.