Miután megszűnt pártja, Soros blogjában brillírozott Juhász Péter

Együtt eredményváró, Juhász Péter, Spicc Terasz, Választás 2018
Vágólapra másolva!
Itt van a legújabb instant klasszikus Juhász-interjú, tele kéregetős sztorikkal, Coelho-szintű gondolatokkal, és persze a választáson az egy százalékot is elérni képtelen Együtt kulisszatitkaival. A beszélgetésből kiderült, az Együtt nem jó brand, a nőverő politikus emiatt annyira megbukott politikusként, hogy inkább elmenne gyedre.
Vágólapra másolva!

Nincs új a nap alatt, kiderült, amit eddig is tudtunk: Juhász Péter nagyon ért az interjúkhoz. Ezt korábban többször is megmutatta, legutóbb a Soros-közeli Magyar Narancs hasábjain, amikor az egész országot lázban tartó Gigantikus Tarhálási Akciójának részleteredményeit ismertette mérnöki precizitással. Az élettársával egy óráig, „durván" dulakodó expártvezért kis szünet után ismét megszólaltatták, hiszen a napokban megszűnt a pártja. Itt van a legújabb Juhász-interjú, tele kéregetős sztorikkal, Coelho-szintű gondolatokkal, és persze a választáson egy százalékot is elérni képtelen Együtt kulisszatitkaival:

  • Mindennél fontosabb a tarhálás: Nekem többet jelent a választási eredménynél, hogy az utána levő gyűjtés milyen eredményt hozott.
  • Gigantikus siker lett a pénzgyűjtögetés: „Politikai célra Magyarországon ennyi pénzt soha senki nem gyűjtött össze Kossuth Lajos óta. Ez jelent valamit."
  • Mégis csak van igény Juhászra: „Valamiféle igény arra a munkára, amit mi végeztünk, MÉGIS CSAK van."
  • Nem volt érdemes az Együttre szavazni: Elhitették és végső soron mi is elhitettük az emberekkel, hogy ránk nem érdemes szavazni.
  • EMBERILEG csak az Együtt maradt talpon: Értem, hogy ezt bukásnak hívjuk. És valóban az politikai értelemben, emberileg viszont csak mi maradtunk talpon.
  • Juhászék jobbak, mint a Fidesz: A választáson 0,77 százalékot elérő párt egykori vezetője szerint ők jobban ismerik Magyarországot, mint Orbán Viktor.
  • Nagyon kedvelték Juhászt az Együttben: Az Együttben tudtak „párkapcsolati" „válságáról" (értsd: élettársi bunyó), mégis arra bíztatták az Együtt vezetői, maradjon velük.
  • Rossz brand volt az Együtt: „Az Együtt egy rossz brand lett olyan értelemben, hogy már nem lehet vele megmozgatni embereket."
  • A világon jobb nem is történhetett volna Juhászékkal, minthogy nem kerültek be a parlamentbe: „Az utolsó küldöttgyűlésen elmondtam, hogy velünk jobb nem is történhetett volna, mert ebben a politikai térben ellenzékiként bent lenni szánalmas, szégyenletes és undorító."
  • Politikailag Juhász megbukott: „Nem buktam bele abba, hogy politikus lettem. Más kérdés, hogy politikailag megbuktam."
  • Lehet, inkább elmegy gyedre: „Lehet, elmegyek gyedre."

Szolgálati közlemény: az újabb klasszis interjút Soros blogja, a 444.hu szállította.