Orbán Viktor meglátogatta a Szolnoki Szigligeti Színházat

2018.09.25. 21:37

Orbán Viktor miniszterelnök, miután a Szolnokon a Béres-gyárban mondott beszédet, meglátogatta a Szolnoki Szigligeti Színházat is. Itt elbeszélgetett Balázs Péterrel, a színház direktorával is.

A ripost.hu érdekes képekre bukkant a Szolnoki Szigligeti Színház Facebook-oldalán. Ezeken Orbán Viktor miniszterelnök szerepel, amint meglátogatja az épületet, valamint a direktorral, Balázs Péterrel beszélget.

Orbán Viktor a direktorralForrás: Szigligeti Színház / Facebook

A lap információ szerint a színház éppen az esti főpróbára készült, kezdődött a díszletépítés, úgyhogy a direktor után a díszletépítő munkások lepődtek meg először Orbán Viktor érkezésén.Ezt követően közös fényképek készültek Orbán Viktorral.

Orbán Viktor SzolnokonForrás: Szigligeti Színház / Facebook

A látogatás azért is volt érdekes, mert a szokásos forrásokból semmit sem lehetett tudni erről.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, Orbán Viktor ma a Béres Gyógyszergyár új szolnoki gyárának felavatásán mondott beszédet, ezután dönthetett úgy, hogy meglátogatja a színházat.

Nem nehéz összekapcsolni a villámlátogatással azt a pénteki hírt sem, hogy a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent kormányhatározat szerint a Szolnoki Szigligeti Színház felújítására összesen 3 milliárd 997 millió forintot lehet fordítani.

Ebből 1 milliárd a jövő évi költségvetést, míg a maradék nagyobb összeg a 2020-as költségvetést terheli – írja a Ripost.