Még mindig nem kapta vissza a feldarabolt kisbaba holttestét a pásztói apa

2018.11.12. 10:43

Egy szilveszteri buliban volt a pásztói anya, amikor megindult nála a szülés. Kiment a szórakozóhelyről, és kint a hidegben, egy ház mellett hozta világra a kisbabát, akit feldarabolt, majd a folyóparton szétszórta a testrészeit. A gyilkosság úgy derült ki, hogy egy kutya megtalálta és bevitte a szájában az újszülött fejét egy közeli házba. A rendőrök hamar megtalálták a gyilkos anyát, aki ellen eljárást indítottak. Akkor arról beszéltek a településen, hogy nem a férjétől van a gyerek, ezért próbálta eltitkolni a terhességet. Most azonban kiderült, hogy kétséget kizáróan a férj volt a gyerek apja. 

A háromgyermekes nő férje sokáig nem tudta biztosan, hogy ő a meggyilkolt kisbaba apja. Januárban azt beszélték Pásztón, hogy a nőnek szeretője volt, és valószínűleg tőle esett teherbe az asszony. Azt is mondták a helyiek, hogy a másik férfi segített feldarabolni az újszülöttet. 

Most viszont megérkezett a DNS-vizsgálat eredménye, amelyből kiderült, hogy mégis a gyilkos nő férje a gyerek apja. 

 

Forrás: F. Steinmetz Anikó

Mindig sejtettem, hogy nem mástól született a kicsi, de a DNS most bizonyította. Most elvesztettem a lakásomat, ezért elvették tőlem a fiúkat, pedig mindent megteszek értük. Addig nem kapom vissza őket, míg albérletet nem találok. Bármit megteszek, hogy sikerüljön"

– mondta a Borsnak az apa.

Azt is hozzátette, hogy örült volna egy negyedik gyereknek.

A férfi még nem kapta meg a baba holttestét, ugyanis még mindig tart a nyomozás.

Nem tudja, hogy ez mikor történik meg, pedig szeretne neki készíttetni egy síremléket. 

Nem tudom, mikor lesz erre lehetőség. Gyertyát gyújtottam érte halottak napján. Nem tudom, mi lett volna a neve, de ha a halotti papírokat megkapom, mint apa, el kell majd nevezzem. Szörnyű belegondolni ebbe."

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK