Fojtogatta és agyonverte volt barátnőjét, majd megölte a 2 éves kisfiát

Menekült a 2 éves fiú: újabb részeltek derültek ki a várpalotai gyilkosságról
A férfi beismerte tettét
Vágólapra másolva!
A Veszprém Megyei Főügyészség indítványozta a várpalotai kettős gyilkossággal vádolt férfi letartóztatásának ismételt meghosszabbítását. Két hónapig még biztosan rács mögött marad - olvasható az ügyészség friss közleményében. 
Vágólapra másolva!

2018. szeptember 27-án egy 22 éves nő és 2 éves kisfia holttestét találták meg Várpalota egyik külterületén, egy Baglyas-szőlőhegyen álló házban. Nagy erőkkel indult a nyomozás. Még aznap este elfogták azt a 40 éves berhidai férfit, aki a gyanú szerint végzett velük.

A nyomozók órákon keresztül faggatták a gyamúsítottat, aki végül megtört és beismerte, hogy a nőt megverte és megfojtotta, a kisgyereknek pedig elvágta a torkát.

Kiderült, hogy együtt élt a nővel, aki szakított vele, és úgy döntött, hogy a fia apjával kezd új életet. A férfi ügyvédje azt mondta, hogy védencét nem a féltékenység vezette, hiszen tudta, hogy a nő már nem akar vele élni.

Forrás: Police.hu

A férfit akkor előzetes letartóztatásba helyezték, amit a bíró most meghosszabbította azzal az indokkal, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye és az is elképzelhető, hogy bizonyítékokat tüntetne el, ha szabadon engedik.