Náci karlendítéssel pózolt Sneider Tamás felesége - videó

Vágólapra másolva!
Náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán a Jobbik elnökének felesége – számolt be az esetről a Hír Televízió. A két évvel ezelőtti felvételeken Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is a hitleri köszöntéssel pózolt a fotósoknak. Összeállításában a Hír TV megmutatta a vőlegény esküvői ültetési kártyáját is, amelyen Sneider keresztneve helyett szkinhed beceneve, a Roy olvasható. Az antiszemita botrányok sorozatát produkáló Jobbik lélekben még mindig ugyanaz, mint korábban volt. De nincs ezen mit csodálkozni, hiszen ezt a pártot, ma, 2019-ben is - amikor a Jobbik már közösen pózol Gyurcsányékkal - olyan emberek vezetik, mint a zsidókat korábban listázni kívánó Gyöngyösi Márton, vagy egy cigány férfi megverése miatt jogerősen elítélt, korábbi szkinhedvezér, Sneider Tamás. De a korábbi hírek szerint reaktiválták a holokausztgyalázó Kulcsár Gergelyt is.
Vágólapra másolva!

Náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán a Jobbik elnökének felesége. A HírTV birtokába jutott felvételek szerint Sneider Tamásék lakodalmán voltak rasszista és homofób viccelődések is. Az eseményen megjelentek a párt vezető személyiségei - számolt be az esetről a Hír Televízió este hét órás híradója.

Náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán a Jobbik elnökének felesége Forrás: Origo

A két évvel ezelőtti felvételeken

Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is a hitleri köszöntéssel pózolt a fotósoknak.

Az első karlendítés után jelezte a jelenlevőknek, hogy nem bánta meg a mozdulatot, és férje nyakában ülve még kétszer megismételte azt – derült ki a híradóból.

Így gúnyolódtak Sneiderék

„Nehéz a hangját utánozni ennek a bu..nak" – egy másik, a Hír TV-hez került felvételen pedig az látható, hogy Sneider Tamás és neje remekül szórakozott, amikor a lakodalomban egyik barátjuk egy ismert televíziós műsorvezető állítólagos nemi identitásán viccelődött. A paródiát előadó vendég, az afrikai származású Fekete Pákót, - ahogy gúnyoson fogalmazott -, Sneider Tamás „kedvencét" is utánozta, nagy sikert aratva. „Ők voltak még akkor ez a vendégmunkás, te hogyan mondtad? Ez a ni..er kö..ög." – hangzik el a felvételen.

Az esküvőn a párt vezérkara is megjelent, ott volt Vona Gábor akkori elnök, Mirkóczki Ádám pártszóvivő és Szabó Gábor pártigazgató is.

A szkinhedvezér fiai ellen is eljárás folyik

Összeállításában a Hír TV megmutatta a vőlegény esküvői ültetési kártyáját is, amelyen Sneider keresztneve helyett beceneve olvasható.

A Jobbik elnöke még szkinhedként kapta a Roy nevet, a párttagok ma is így hívják.

Sneider az Eger környéki szkinhedmozgalom tagja volt, 1992-ben felfüggesztett szabadságvesztést is kapott egy cigány férfi megverése miatt.

Sneider Tamás két fia ellen pedig jelenleg is büntetőper folyik, közösség tagjai elleni erőszakkal vádolják őket.

Esküvője idején Sneider Tamás a Jobbik képviselője és az Országgyűlés alelnöke volt. Feleségének ügyvédi irodája szerződésben állt a Jobbikkal.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke szkinhedvezérként kezdte a pályafutását Forrás: MTI/Mohai Balázs

Így hazudik az antiszemita Szávay István

2018. december 31-i hatállyal – ígéretemnek megfelelően – visszaadom országgyűlési képviselői mandátumomat a Jobbiknak, annak a közösségnek, amelynek bizalmából azt nyolc és fél éven keresztül betölthettem - mindezt Szávay István írta még Facebook-oldalára decemberben, amikor nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amin náci retorikával dicsekszik egy zsidó nő megverésével. Ennek ellenére Szávay István a Parlament.hu adatai szerint a mai napig tagja a Jobbik frakciójának.

A képviselő tehát nem mondott igazat decemberben, amikor lemondásáról beszélt.

Forrás: Parlament.hu

Az, hogy Szávay még mindig a Jobbik-frakciót erősítheti, komoly üzenetet hordoz a párt valós gondolkodásáról, a párttagok mentalitásáról. Hiába a nagy mese, hogy ők már igazából "néppártiak", sőt lassan inkább baloldaliak, hiába esküdözik egy színpadon Jakab Péter szóvivő Gyurcsány Ferenccel,

a szívük mélyén továbbra is maradtak ugyanazok a szélsőséges, kirekesztő emberek, akik voltak.

Hiszen látható, hogy hiába lobogott együtt a jobbikos zászló a DK-sal a január 5-i tüntetésen, a párt vezetői még mindig falaznak a csúnya antiszemitizmussal lebukó párttársuknak.

A Jobbik frakcióvezetője listázta volna a zsidókat

De nincs mit ezen csodálkozni, hiszen a Jobbik nevű pártot jelenleg is két olyan ember vezeti, Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás személyében, akik nem is olyan régen még határozottan kiálltak a szélsőséges nézeteik mellett. Emlékezetes, 2012-ben Gyöngyösi Márton, aki azóta a Jobbik alelnöke és frakcióvezetője lett, még a zsidókat szerette volna listáztatni a Parlamentben, és Izrael ellen érvelt.
Íme a botrányos felszólalás:

De a párt mostani elnöke, Sneider Tamás is híres volt egykor szélsőséges nézeteiről, hiszen a pártelnök "Roy" néven szkinhedvezérként tevékenykedett Eger környékén. Sőt el is ítélték 1992-ben: felfüggesztett szabadságvesztést kapott egy cigány férfi megverése miatt. Tavaly arról is lehetett olvasni, hogy a holokausztgyalázó Kulcsár Gergelyt is reaktiválta a Sneider-féle új pártvezetés.

Kulcsár Gergely a holokauszt áldozataira emlékeztetető Duna-parti cipőkbe köpött bele Forrás: --

Mint emlékezetes,

Kulcsár Gergely volt az a politikus, aki beleköpött a zsidó áldozatok emlékére felállított Duna-parti cipőkbe.

De ő volt az is, aki a náci horogkeresztekből összerakott üdvözlőlevelet küldött a párttársainak újév alkalmából.

Így tehát nem véletlen, hogy a Jobbik vezetői utolsó erejükig védik a lebukott antiszemitákat, hiszen ők maguk is azok. Így akarnak összefogni a baloldallal (az MSZP-től Gyurcsányig), valószínűleg azt gondolva, hogy ez ellen a baloldalon úgysem lesz kifogás, hiszen Nyugat-Európában ma már a baloldali pártokban gyülekeznek az antiszemiták (a brit Corbyntól a holland Sargentiniig).