Totális kudarc, az ellenzéki pártok folytatják a színészkedést

Vágólapra másolva!
Az ellenzéki képviselők jelentős része az általuk kezdeményezett parlamenti ülésen a napirendi szavazást sem várta meg, hanem a saját maga által kezdeményezett ülésről is kivonult. A Jobbik összeállt Gyurcsány Ferenccel.
Vágólapra másolva!

Az ellenzéki pártok folytatják a színészkedést, nem Magyarország érdeke, csak a hatalom megszerzése és a pillanatnyi politikai balhé fontos a számukra – közölte a Fidesz annak kapcsán, hogy az ellenzéki pártok egy rendkívüli parlamenti ülés keretében sorolták el ismét valótlanságaikat.

A Fidesz szerint egyszer már lebuktak, amikor gyenge színészi teljesítményt nyújtva,

áldozatként próbálták feltüntetni magukat a köztelevízió épületében.

Csütörtökön újra lebuktak, hiszen az ellenzéki képviselők jelentős része az általuk kezdeményezett parlamenti ülésen a napirendi szavazást sem várta meg, és kivonult – tették hozzá.

A a rendkívüli parlamenti ülésen - a korábbi hangaztos kijelentések ellenére -

a Jobbik összeállt Gyurcsánnyal.

Soros pénzéből szervezik az erőszakot

Decemberben erőszakos eszközökkel próbálták megakadályozni az Országgyűlés munkáját, nem törődve azzal, hogy a balhé közben saját korábbi javaslataikat, így az ápolási díj megemelését sem szavazták meg. Nem Magyarország érdeke, csak a hatalom megszerzése és a pillanatnyi politikai balhé fontos a számukra – vélte a nagyobbik kormánypárt.

A Fidesz szerint

Soros György pénzéből szerveznek erőszakos utcai megmozdulásokat, és Soros pénzből fizetett aktivisták közreműködésével támadtak a rendőrökre és az Országgyűlés épületére a karácsony előtti napokban.

Minden ilyen akciónak egyetlen célja van: Soros György azért finanszírozza őket, hogy az európai parlamenti választások után újra bevándorláspárti többsége legyen az Európai Parlamentnek – zárul a közlemény.

Reagált a KDNP is

Nacsa Lőrinc, a KDNP politikusa a kormánypártok képviseletében csütörtökön Budapesten azt mondta,

Nem Magyarország érdeke, csak a pillanatnyi politikai balhé és a hatalom megszerzése az ellenzék célja - értékelt Nacsa Lőrinc.

Megjegyezte, hogy decemberben már lebuktak az ellenzékiek, amikor -

gyenge színészi teljesítménnyel

- önmagukat áldozatként akarták bemutatni a köztelevízió épületében.